سفارش تبلیغ
صبا ویژن

:: هامون و تفتان

در تریبونهای رسمی نباید مانند محاربین موضگیرى شود

مرصـاد دیدگاه

 دیدار چند مولوى اهل سنت با دادستان ویژه روحانیت

حجت الاسلام والمسلمین محمد سلیمی دادستان ویژه روحانیت کل کشور در دیدار با جمعی از علمای اهل سنت زاهدان و همچنین یکی از نمایندگان این شهر در مجلس تاکید کرد نمی توان با موج آفرینی و تبلیغات اقدامات خلاف قانون را نادیده گرفت و همانگونه که حضرت امام(ره ) در منشور روحانیت فرموده‌اند، نظام اسلامی در برخورد با متخلفین قاطع عمل خواهد کرد و برای کسی مصونیت و حق و امتیاز قائل نخواهد بود.
وی با خاطرنشان کردن خدمات و برکات نظام اسلامی برای روحانیت و علما و ایجاد زمینه مناسب در جهت فعالیتهای علمی و تبلیغی و همچنین با یادآوری تنگناها و محدودیتهای روحانیت اهل سنت در پیش از انقلاب در ترویج و تحصیل علوم دینی به فضای مناسب و جایگاه برتر علمای اهل سنت پس از انقلاب اشاره کرده و افزود که آمار مدارس و طلاب علوم دینی و مقایسه آن با قبل و بعد از انقلاب موید این موضوع است . دادستان کل ویژه روحانیت خاطرنشان نمود که طرح سامان دهی حوزه های علمیه اهل سنت به معنای دخالت در امور اهل سنت نیست ; بلکه نظارت نظام به معنای ایجاد فضای مناسب برای جلوگیری از نفوذ افراد منحرف و بیگانه به حریم مقدس حوزه های علمیه است که این نظم دهی و نظارت در همه دنیا مرسوم بوده در همه نظام ها ساری و جاری است.
وی حفظ حیثیت روحانیت و جلوگیری از نفوذ افراد منحرف در مدارس علمیه را از وظایف ذاتی دادسراهای ویژه روحانیت برشمرده و با اشاره به نفوذ افراد افراطی در بعضی از مدارس اهل سنت و شرکت در اقدامات تروریستی افزود دشمنان اسلام و ایران مترصد هستند با نفوذ در بین علما و طلاب و ترویج تفکرات افراطی وحدت اسلامی را خدشه دار نمایند. لذا باید با حساسیت بیشتر و همچنین اعمال قانون نسبت به ورودی های حوزه های علمیه اعم از حوزه‌های جهان تشیع و حوزه‌های علمیه اهل سنت نظارت شود.
دادستان کل ویژه روحانیت در ادامه به مشکل مطرح شده از طرف علمای اهل سنت در مورد مدیران مدارس اهل سنت که اقدام به پذیرش طلاب خارجی فاقد مجاز در بلوچستان میکنند اشاره و ملاک و معیار در اقدامات قضایی را قانون برشمرد و افزود هیچ کس نباید برای خود اختیارات فراقانونی قائل گردد بلکه همه موظفند فعالیتهای خود را در چارچوب قانون انجام دهند و از نافرمانی‌های مدنی و قانونی که نتیجه اش حکمفرما شدن هرج و مرج است اجتناب نماید و مطمئن باشید مرجع قضایی تخلف از قانون را از هیچ شخصی و در هیچ جایگاهی نخواهد پذیرفت.
وی تصریح کرد که در کلیه کشورها نسبت به ورود و اقامت اتباع خارجی حساسیت نشان داده می‌شود و مدت اقامت آنان محدود و تردد آنها تحت نظارت و کنترل ماموران انتظامی و امنیتی قرار می گیرد. امر مهم برای ما به عنوان مرجع قضایی این است که اقامت و تردد اتباع بیگانه در کشور باید براساس مقررات جاری کشور باشد و چنانچه بدون رعایت مقررات کشور کسی ورود یا اقامت کند از نظر قانون مجرم شناخته می‌شود.
همچنین صاحبان کلیه اماکن عمومی و خصوصی که در اسکان و یا اقامت این افراد معاونت کنند مجرم محسوب می‌شوند و در این باب فرقی بین شیعه و سنی نیست چرا که نوعا هر روز چندین پرونده از طلاب مشغول به تحصیل در مدارس مجاز داریم که مدت اقامت آنان پایان یافته است و مدتی فاصله شده است تا اقامت آنان تمدید گردد که مورد بررسی قرار می‌دهیم بنابراین هیچ مدیر مدرسه‌ای حق ندارد بطور غیرمجاز اقدام به اسکان طلاب کند و در این مساله نیز فرقی بین شیعه و سنی نیست.
وی با گلایه از اظهارات بعضی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت انتظار ما این بود که بجای مخاطب قراردادن نهادهای قانونی در برخورد با متخلفین مسئولین مراکزی را که با تخلف از قوانین اقدام به جذب افراد فاقد شرایط و مجوز در مدارس علمی اهل سنت نموده اند به رعایت قوانین توصیه می‌نمودند.
دادستان ویژه روحانیت با اشاره به مصاحبه‌ها و موضع‌گیری افراد معلوم الحال که مزدور بیگانگان هستند و با اقدامات خرابکارانه خود امنیت شیعه و سنی را در منطقه تحت الشعاع قرار داده‌اند افزود: کسانی که دستشان به تریبون های رسمی کشور می رسد نباید در موضع گیری خود همانند این محاربین عمل کنند بخصوص نمازجمعه که مظهر وحدت اسلامی است نباید به ابزاری جهت ایجاد اختلال و شکاف در بین امت اسلامی گردد.
وی گفت در گزارشی که پس از سفر خود به استان سیستان وبلوچستان خدمت مقام معظم رهبری « مدظله العالی » ارسال نموده پیشنهاد کرده است که جایگاه و سطح علمی حوزه های علمیه اهل سنت به درجه ای از رشد و بالندگی برسد که نه تنها فرزندان اهل سنت این مرز وبوم نیاز به سفر به سایر کشورها نداشته باشند بلکه سایر کشورهای اسلامی نیز به جای اعزام جوانان جویای علوم دینی به بعضی از کشورهایی که در آن تفکر وهابیت ترویج می‌گردد بتوانند در ایران که ام‌القرای اسلامی است تحصیل نمایند. تحقق این امر نیازمند این است که سطح علمی حوزه های اهل سنت از نظر کیفی ارتقا پیدا نماید.
وی لازمه رشد و بالندگی حوزه های علوم دینی را وحدت و همدلی مسئولین و علمای شیعه و سنی برشمرد و ابراز امیدواری کرد پیگیری مسئولین مدارس علمی در اجرای ضوابط قانونی موجب مهیا شدن فضای خدمت رسانی بیشتر نهادها را فراهم نماید.
در این دیدار ابتدا امام جمعه اهل تسنن زاهدان در خصوص حل مشکلات و وضعیت حوزه های اهل سنت و تعیین تکلیف طلاب خارجی غیرمجاز اظهار داشت: علمای اهل سنت همیشه از نظام اسلامی حمایت کرده و خواهند نمود و افرادی معتدل و بدور از افراط و تفریط هستند.
وی اظهار داشت افرادی که خارج از این مسیر حرکت کنند مورد تایید ما نیستند و ما خود را به قانون پایبند و ملزم می دانیم و به کشور اسلامی ایران وابسته هستیم و هیچ گونه وابستگی به خارج از مرزها نداریم و خود را به حفظ نظام و آرمانهای اسلامی آن ملتزم می دانیم . وی ضمن تاکید بر حفظ وحدت گفت : ما همیشه در جلساتمان با طلاب و علمای اهل سنت بر دو محور تاکید داریم: اولا: نباید بر علیه مذهب شیعه فعالیتی صورت بگیرد ثانیا: نباید بر علیه نظام اسلامی اقدام سوئی بشود.
مسئول حوزه مکی زاهدان با اشاره به وضعیت جهان اسلام و تبلیغات مسموم مسیحیت در کشورهای اسلامی چون تاجیکستان و افغانستان عنوان نمود : جوانان کشورهای اسلامی برای تحصیل علوم دینی نیازمندند و انشاءالله زمینه تحصیل آنان فراهم گردد و ما آمادگی کامل داریم که مسئولین مربوطه را در راستای اجرای قانون واعمال نظارت بر مدارس علمیه و اتباع خارجی یاری رسانیم.

منبع: سایت آینده ، حوزه نیوز ، سایت مؤسسه ولى عصر(عج)

مرتبط:
ـ
آیت الله مکارم شیرازی: عامل اصلی حوادث و کشتار اخیر زاهدان، تعالیم نادرست و متون آموزشی حوزه‌های علمیه اهل سنت می‌باشد
ـ سفر ناموفق مولویهاى اهل سنت به تهران


کلمات کلیدی: مولوی، اهل سنت، بلوچ، زاهدان، بلوچستان، تهران، دادستان ویژه روحانیت، سلیمی، طرح ساماندهی، حوزه علمیه

?بازدید امروز: (89) ، بازدید دیروز: (65) ، کل بازدیدها: (1170700)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ