کلمات کلیدی: سیستان، زابل، آیت الله بختیارى
بدون شک، نام فقیه مجاهد آیتالله شهید سید محمدتقی حسینی طباطبائی، اولین نماینده سیستان در مجلس شوراى اسلامى بر کسى پوشیده نیست. اما به پاس قدردانى از خدمات و مجاهدتهاى این شهید عزیز در قبل و پس از انقلاب، لازم است همیشه یاد و خاطرهاش را مرور کنیم.
شهید حسینى، در سال 1307 در روستاى «چلنگ» واقع در منطقه شیب آب زابل متولد و از کودکی با رنج و محرومیت آشنا شد. ایشان تحصیلات خود را در مشهد، قم و نجف ادامه داد و از محضر علمای هر دو حوزه بهره گرفت و به مرحله اجتهاد رسید.
از صفات بارز اخلاقی ایشان ایثارگری، تواضع، قاطعیت، امانت، زندگی ساده و طلبگی و ایمان و اخلاص بود. ایشان ضمن اداره مدرسه علمیه زابل به تبلیغ مبانی اسلام و ارزشهای عالی دینی میپرداخت و سعی بسیاری برای از بین بردن تفرقه میان شیعه و سنی داشت و عامل مؤثر و مهم رسیدن انقلاب به زابل و اطراف آن بود. ایشان با رأی قاطع مردم زابل وارد مجلس شورای اسلامی شد و از چهرههای صدیق و در خط امام مجلس بود که سرانجام در سن 53 سالگى در فاجعه هفتم تیر به همراه شهید مظلوم بهشتى و 70 گل معطر بوستان اهلبیت(ع) در ساختمان حزب جمهورى اسلامى شربت شهادت را نوشید.
میزان تحصلات حوزه: اجتهاد
میزان تحصیلات جدید: فوق لیسانس در فلسفه اسلامی از دانشکده الهیات
مشاغل قبل از پیروزی انقلاب: معلم ـ تدریس در حوزه علمیه زابل و تبلیغ
مشاغل بعد از پیروزی انقلاب: تدریس و تبلیغ – مسئول کمیته انقلاب اسلامی زابل و نمایندگی مجلس شورای اسلامی
تألیف و ترجمه: منطق منظوم ـ منتهی المیزان ـ احسن البیان و جزوهای به عربی در مدح حضرت علی(ع)
محل دفن: گلزار شهداى شهرستان زابل
طبق نقل افراد مطلع، شهید حسینى، دوستى دیرینهاى با رهبر معطم انقلاب، حضرت آیتالله خامنهاى داشته و حتى مدتى در حوزه علمیه مشهد مقدس با یکدیگر همدرس و هم مباحثه بودهاند.
کلمات کلیدی: زابل، رهبر انقلاب، نماینده سیستان، هفتم تیر، شهید بهشتی، حزب جمهورى اسلامى، شهید حسینی
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.